четвер, 3 березня 2016 р.

Семінар-практикум


6 листопада 2014 року на базі школи було проведено семінар-практикум "Особливості вербального оцінювання першокласників", в якому брали участь вчителі 1-х класів шкіл міста. Методист методичного кабінету Управління освіти Фастівської міської ради Горчинська Л.М. виступила перед вчителями з проблеми "Контрольно-оцінна діяльність учителя 1-х класів з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей дітей".
Практичним психологом школи Федосєєвою О.В. було проведено з присутніми міні-тренінг "Форми і прийоми вербального оцінювання".
Відкритий урок з математики в 1-А класі провела вчитель вищої категорії Гаменюк О.В., яка показала, як використовувати на уроці різноманітні форми й прийоми вербального оцінювання.
Вчителі перших класів шкіл міста обмінялися досвідом роботи,обговорили результативність проведеного уроку та заслухали методичні рекомендації щодо вербального оцінювання знань учнів у 1-х класах. Вчителям рекомендовано керуватись у своїй роботі критеріальністю, пріоритетом самооцінки, безперервністю, гнучкістю і варіативністю інструментарію оцінки, поєднанням якісної та кількісної складових оцінки, природністю процесу контролю та оцінки.

Немає коментарів:

Дописати коментар